Dobrodelna spodbuda Dva novčiča

Na Škofijski karitas Novo mesto smo decembra 2020 vzpostavili program strokovnega socialnega spremljanja. Z vsakoletno dobrodelno spodbudo ga poskušamo še okrepiti in razširiti. Tudi ob koncu letošnjega leta vas v duhu božiča vabimo, da se nam pridružite v pomoči tistim, ki potrebujejo oporo za nov začetek.

Vsi kdaj potrebujemo spodbudo za nov začetek – pridružite se nam in darujete svoja dva novčiča

V spodbudi Dva novčiča zbiramo donacije v višini 2 €, seveda pa lahko donirate tudi znesek po vaši izbiri. Navodila za nakazilo so na koncu objave.

Čeprav se predlagani znesek morda ne sliši veliko, je kot spodbuda vreden veliko. Skupaj lahko ustvarimo zakladnico, iz katere bo zraslo veliko dobrega. Hvala za vaš dar.

Na vrata Škofijske karitas Novo mesto prihajajo mnogi, ki primarno ne potrebujejo materialne pomoči, pač pa zaradi poslabšanih osebnih okoliščin (izgube službe, osamljenosti, družniskih odnosov) iščejo človeški stik, ki bi jih opogumil in osebo, ki bi jih spremljala na poti ponovnega postavljanja na lastne noge.

Socialni delavci, terapevti, učitelji in prostovoljci Škofijske karitas Novo mesto želimo pomagati čim več takim ljudem v osebni stiski.

Posebno vabilo podjetjem

Še posebej pa k doniraju vabimo podjetja in da v vaših prazničnih voščilih k sodelovanju spodbudite tudi vaše poslovne partnerje in tudi tako pomagate širiti duha solidarnosti.

Uporabite lahko to besedilo:

❝Pridružite se nam v spodbudi Dva novčiča Škofijske karitas Novo mesto in podarite upanje tistim, ki imajo najmanj in jim skupaj pomagajmo, da začnejo znova. ❞

Donacije za spodbudo dva novčiča zbiramo na TRR (glej navodila v nadaljevanju). Uporabite lahko tudi spodnje QR kode za nakazilo prek mobilne banke.

Namen nakazila: Dva novčiča
TRR:  SI56 0297 0025 6347 885
Referenca (sklic/message): SI00 2512
BIC prejemnika: LJBASI2X
Koda namena: CHAR
Ime in naslov: Škofijska karitas Novo mesto,
Smrečnikova ulica 60, 8000 Novo mesto
UPN obrazec (vzorec)
Vzorec UPN naloga (kliknite za povečavo)
Mobilna banka (skeniraj črtno kodo)
Mobilna banka (skeniraj črtno kodo)
Koda za tuje banke (Revolut, N26, ...)
Koda za tuje banke (Revolut, N26, …)

Foto: Widow’s Mite – Uko Williams